Havrekrisp

Mums mums mums! Havrekrisp är det nya gottet att strö över det mesta...på frukostyoghurten, på efterrätten, på glassen, på frukten eller ät det bara som det är. Vad du än väljer lär du göra dubbel sats nästa gång för det är perfekt att ha en burk i skafferiet, det kan jag lova!


Ingredienser:
15 g smör
60 g honung
90 g havregryn
0,5 tsk mald kanel
0,5 krm vaniljpulver


 Gör såhär:
Smält smör och honung i en vid panna.
Tillsätt havregrynen och rör runt massan på låg till medelhög värme tills den börjar få lite färg.
Tillsätt kanel och vaniljpulver och rör runt ett tag till.
Stjälp upp massan på ett bakplåtspapper, tryck ut det och låt svalna. Bryt sedan i lagom stora bitar.
Mumsa på!



Happy baking!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar