Ni vet när man svänger ihop något då man är sugen och så slutar det med succé? Detta är en sådan kaka! En helt vanligt, mumsig, kladdkaka med blåbär låter kanske inte så spännande...men vad blåbären gör med chokladsmaken är något man behöver prova själv. Chokladsmaken lyfts till en helt ny nivå och lämnar dig med en härligt saftig chokladiga mumsbit.
175 grader i mitten av ugnen ca 30 minuter
Ingredienser:
50 g smör
40 g vetemjöl
4 msk kakao
1,5 dl strösocker
1 ägg
25 g blåbär
Smör
Ströbröd
Gör såhär:
Smöra och bröa en form.
Smält smöret.
Blanda de torra ingredienserna och rör sedan ner ägget följt av det smälta smöret.
Vänd till sist ner blåbären.
Grädda tills du är nöjd med hur kletig stickan är.
Kom ihåg att kakan sätter sig efter några timmar i kylen och bara mår fint av att stå över natten och "mogna".
Njut sedan av denna nya, chokladigfyllda, upplevelse!
Happy baking!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar